Borrel abonnement

Proef de smaak van gezelligheid met ons borrelabonnement!
Borrelplankje-19

Limburgse streekproducten

Proef de heerlijke smaken van Limburg met ons borrel abonnement vol met authentieke streekproducten. Ontdek de unieke smaakcombinaties en laat je verrassen door de rijke culinaire tradities van deze prachtige regio.

Rechtsstreeks van Limburgse boeren of ondernemers

Producten met mooie verhalen

Duurzaamheid voorop!

Ontdek wisselende hapjes van Limburgse bodem

Optioneel: lokaal wisselend drankassortiment

Inhoud borrel abonnement

Het basispakket bestaat uit nootjes, groente, fruit, toast, smeersels, vlees, kaas, zoet en drie smaken chips. Of je nu van hartig, zoet of pikant houdt, ons pakket heeft voor ieder wat wils. Een echte toevoeging voor je vrijmibo!

Een luxe pakket bevat dezelfde ingrediënten als het basispakket, maar met extra fruit, vijf smaken chips, meer smeersels, twee verschillende soorten nootjes, toast, vlees en kaas. Het pakket is daarmee vooral meer t.o.v. het basispakket. Wil je vegetariërs en bourgondiërs samen laten genieten van een ruim assortiment? Dat doe je met dit pakket. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Ontdek de perfecte wijnervaring met ons exclusieve wijnpakket! Met een variatie aan verrukkelijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd om uw smaakpapillen te verwennen, biedt dit pakket twee wijntjes per persoon.

Ontdek de rijke biertraditie van Limburg met ons unieke drankpakket! Geniet van een ambachtelijk speciaalbier van lokale komaf, boordevol karakter en smaak. Daarnaast bevat het pakket een verfrissend normaal biertje voor de perfecte balans.

Heeft uw bedrijf zowel bier- als wijnliefhebbers in huis? Kies dan voor ons drankpakket met bier & wijn. Dit pakket wordt geleverd met een verfijnd speciaalbier van Limburgse komaf en een heerlijke fles wijn. Voorkeuren voor wit, rosé of rood nemen wij uiteraard mee in het pakket.

Borrelplankje-9