Wie zijn wij?

 

Wij zijn Jannick en Olivier van BorrelBezorgen. In mei 2018 hebben wij elkaar leren kennen en sindsdien zijn we bevriend gebleven. We zijn beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg en dat motiveert ons om meer mensen kennis te laten maken met onze mooie provincie. Halverwege 2022 bedachten wij samen het concept BorrelBezorgen. Na een half jaar voorbereiden, hebben we BorrelBezorgen op 22 november 2022 officieel ingeschreven bij de KvK. Exact één maand daarna, op 22 december 2022, ging onze site live.

WhatsApp_Image_2022-12-24_at_16.33.06

BorrelBezorgen

 

De naam zegt het al, we bezorgen luxe borrels in de regio’s Maastricht en Parkstad. Dit doen wij deels met producten uit ons eigen mooie Zuid-Limburg. Echte streekproducten die rechtstreeks van lokale ondernemers en boeren komen. In ons assortiment hebt u keuze tussen verschillende borrelpakketten, maar u kunt er ook voor kiezen om een eigen pakket samen te stellen. Alle producten zijn namelijk los verkrijgbaar!

Bijzondere producten

Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk en werken daarom niet met plastic. Daarnaast gaan wij voedselverspilling tegen door een samenwerking met Pieke. Pieke maakt bier en kaas onder andere door gebruik van brood dat over datum is en normaal gesproken weggegooid zou worden.

Wilt u proeven hoe lekker Zuid-Limburg is en daarbij de lokale boeren/ondernemers steunen? Of wilt u juist een ander blij maken overheerlijke producten uit het zonnige zuiden? Bestel dan snel een borrelpakket met zachte G via onze website.

Wij wensen u een heerlijke bourgondische avond!

story-2