...
Close

Your Cart:

Borrelplank bestellen in Roermond

Ontdek de heerlijke smaken van Limburg en geef uw (trouw)feest of zakelijke borrel een authentieke twist met onze luxe borrel op locatie. Geniet van de beste streekproducten, zorgvuldig geselecteerd en samengesteld voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat ons uw gasten verrassen en verwennen met onze smaakvolle hapjes. Eventueel kunt u hierbij gebruik maken van een lokaal drankassortiment. Wilt u van uw evenement een groot bourgondisch succes maken? Dan moet u zeker onze borrelplanken bestellen!

Zowel zakelijk als privé mogelijk vanaf 5 personen

Ons assortiment bestaat deels uit Limburgse streekproducten

Ook Limburgs drankassortiment mogelijk

Borrelplanken bestellen

Borrelplank bestellen in Roermond

Geef uw evenement een Limburgs tintje met onze luxe borrel op locatie! Ontdek de beste streekproducten en verras uw gasten. Bestel nu voor een bourgondisch succes!

Vanaf 5 personen

Met Limburgse streekproducten

Met Limburgse drankjes

Borrelplanken bestellen

Onze luxe borrels op locatie

Borrelhapjes bereiden
borrelpakket bezorgen
Luxe borrelplanken bestellen

Stap 1: Bereiding

Onze borrelplanken worden zorgvuldig samengesteld met een selectie van hoogwaardige producten. We streven naar de perfecte combinatie van smaken en kwaliteit. Onze toegewijde teamleden bereiden en selecteren elk item met aandacht, om een onvergetelijke ervaring te creëren bij het genieten van onze borrelplanken.

Stap 2: Bezorging

Borrelen is onze passie en we brengen dit enthousiasme over tijdens de levering van onze borrelplanken. Met veel plezier zorgen we ervoor dat elke plank met zorg en enthousiasme wordt bezorgd, zodat je kunt genieten van een heerlijke en gezellige borrelervaring.

Stap 3: Genieten

Na de bezorging van onze borrelplanken weet je één ding zeker: het feest kan beginnen. Met een prachtige plank gevuld met heerlijke lekkernijen, is het tijd om te genieten en te vieren. Onze borrelplanken creëren een sfeer van gezelligheid en zijn de perfecte aanvulling op elke feestelijke gelegenheid.

Borrelhapjes bereiden
Borrelbox bezorgen
Borrelplank bestellen

Leer meer over onze producten

Vragen? Vragen!
Stuur via whatsapp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.